Zanzibár koncert Kölesden


A hazai rockzene jeles képviselői nagyon jó hangulatú bulit tartottak a kezdetben félénk, és nem túl nagy számú közönségnek, akik a koncert végére azon kapták magukat, hogy együtt énekelnek és táncolnak az énekesnővel.

Esemény időpontja: 2013.09.06
2013-09-06

Nem szeretem a mai diszkó slágerek „tüc- tüc” zenéit.
Most magam ellen fordítottam a felnövekvő generációt, akik ezen a zenén nőnek fel, de ez nem jelenthet mást csak azt, hogy öregszem, de hát „nem vagyok tökéletes”.
Ellenben szeretem a ZENÉT, mely dallamos, elgondolkodtat a szövegeivel, ritmusos, és az sem baj, ha magyar, hiszen pontosan értem, hogy mit akar számomra mondani.
Ilyen mai magyar zenekar a Zanzibár is, melynek koncertje most zajlott le a hét végén, szeptember 6-án a Művelődési ház udvarán.

A hazai rockzene jeles képviselői nagyon jó hangulatú bulit tartottak a kezdetben félénk, de nem túl nagy számú közönségnek, akik a koncert végére azon kapták magukat, hogy együtt énekelnek és táncolnak az énekesnővel.

Az estnek több csúcspontja is volt.
Alanis Morisette dallal kezdődött, majd Terecskei Rita a színpadon kóstolta, meg a helyi gyümölcspálinkát, (mely bízunk benne, hogy ízlett neki) ami az este folyamán csak a jó hangulaton látszódott meg, hiszen élvezetes hogy a frontember nem csak gitározni tud, hanem hihetetlen dobszólóban és duóban is megmutatta ritmusérzékét, tehetségét.

A többszörös magyar díjas zenekar 2001-óta több lemezéről a legnépszerűbb nótákat hozta Kölesdre, mint a Szerelemről szó sem volt, a Szólj már-t, az Új napra ébredsz-et, és a 2011- ben piacra dobott Ádám keresi Évát is, de rég hallott Kovács Kati daltól a Rock and rollert kaphatnék is elhangzott, ami felpörgette a hangulatot.

Szerencsére az időjárás is kedvezett a szép kora őszi estén.
A Zanzibar profizmusát mutatja egyfelől az, hogy másodszorra is eljöttek Kölesdre, nem hagyva cserben az őket kedvelő közönséget, másrészt, hogy olyan hangulatot csináltak, amit régen látott ez a kis település. Ezért a rajongók nevében köszönet a Zanzibárnak, a Kölesd Községi Önkormányzatnak és a Közéleti Egyesületnek, hogy lehetővé tették számunkra ezt az estét.

Tavaszi Gabriella


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban