Óév-búcsúztató a tornacsarnokban


Szilveszteri bált rendezett a moderntánc-klub vezetője a szülőkkel egyetemben. A bevétel a táncos csoport működését fgja segíteni. A buli nyolckor kezdődött. Este fél kilencre minden hely elkelt, de ez a később érkezőket nem zavarta. 240 résztvevő ropta a táncot az öttagú zenekar muzsikájára.

Esemény időpontja: 2006.12.31
2006-12-31

Szilveszteri bált rendezett a moderntánc-klub vezetője a szülőkkel egyetemben. A bevétel a táncos csoport működését fgja segíteni.

A buli nyolckor kezdődött. Este fél kilencre minden hely elkelt, de ez a később érkezőket nem zavarta. 240 résztvevő ropta a táncot az öttagú zenekar muzsikájára.

Az elmúlt hetekben 10 anyuka arra kérte Rettigné Arankát, hogy egy táncot tanítson nekik, mert szeretnének a szilveszteri bulin fellépni. Ez a meglepetéstánc este 10 órakor került bemutatásra. Mamák a lányok kán-kán ruhájában, kitörő siker!

Az éjféli himnusz és pezsgőzés után az iskola udvarán tűzijátékban gyönyörödött a közönség, majd a hidegtálon franciasaláta, sonkatekercs, fasírozott csábította hófehér abroszon még azokat is, akik nem voltak éhesek.

Az újév első tombolasorsolásán a szülők adományai találtak gazdára. Kávéskészlet, hajszárító, kávéfőző, pezsgő, bor, torta és a fődíj egy MALAC.

A zene és a tánc reggel hatig tartott. Újévi fogadalom: 2007. december 31-én ott folytatják, ahol január 1-jén abbahagyták. Kívánjuk, hogy teljesüljön!

BÚÉK 2007!