Idősek napi rendezvény


2015. december 11-én Idősek napi rendezvényre hívta és várta a kölesdi időseket a Községi Önkormányzat. Az eseményt a kölesdi sportcsarnokban rendezték, ahol szépen terített fehér asztal várta a meghívottakat.

Esemény időpontja: 2015.12.10
2015-12-11

2015. december 11-én Idősek napi rendezvényre hívta és várta a kölesdi időseket a Községi Önkormányzat.
Az eseményt a kölesdi sportcsarnokban rendezték, ahol szépen terített fehér asztal várta a meghívottakat.

Greifensteinné Zsebe Anita Ady verssel nyitotta az ünnepséget, majd Dr. Kiszler Gyula alpolgármester köszöntőjében elmondta, hogy az önkormányzat az idősek támogatására igen nagy gondot fordít, és a szűkös anyagi lehetőségekhez mérten mindent ki is használ.

Ez után következett az önkormányzat ajándékaként Aradszky László „Nem csak a húszéveseké a világ…!” című koncertje.

A művész megjelenése nagy tapsot váltott ki, és sorba röppentek fel a régi és kevésbé régi slágerek a közönség nagy örömére.
Aradszky László megemlékezett arról, hogy sok évvel ezelőtt, Baranyai Laci hívására már volt Kölesden fellépése, a 2015-ös fellépés élményét pedig a facebook Aradszky oldalán láthatjuk, olvashatjuk.

Többen együtt énekeltek a művésszel, aki az előadás alatt a sorok között járt-kelt, így igazi kapcsolat alakulhatott ki művész és közönség között.

Az asztalokon többféle üdítő, kölesdi bor, pogácsa és az Ökormányzati Kft által sütött csoki öntetes piskóta tette még otthonosabbá az eseményt.

Sajnos a meghívottak közül kevesen éltek a felkínált lehetőséggel, de akik eljöttek, jól érezhették magukat.

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban