LEGKEDVESEBB MESEHŐSÖM alkotópályázat


Az Illyés Gyula Megyei Könyvtár „LEGKEDVESEBB MESEHŐSÖM” címmel alkotópályázatot hirdetett Lázár Ervin meséi alapján alsó tagozatos diákoknak. Az eredményhirdetésre 2016. június 7-én került sor a megyei könyvtárban.

Esemény időpontja: 2016.06.07
2016-06-08

Az Illyés Gyula Megyei Könyvtár „LEGKEDVESEBB MESEHŐSÖM” címmel alkotópályázatot hirdetett Lázár Ervin meséi alapján alsó tagozatos diákoknak.

A Béri Balogh Ádám Általános Iskola 1. és 3. osztályos napközis csoportja Pálfiné Ament Ágnes vezetésével nevezett be a versenyre, valamint Kalmár Zsófi 2. osztályos, Schüszler Anna 1. osztályos és Pesti Zsombor 3. osztályos tanulók.

Az eredményhirdetésre 2016. június 7-én került sor a megyei könyvtárban, melyen a következő tanulók vettek részt: Potyondi Luca, Lampek Izabella, Erdei Rebeka, Kalmár Zsófi, Schüszler Anna, és Pesti Zsombor.

A díjkiosztót a könyvtár igazgatója Liebhauser János nyitotta meg, majd Decsi Kiss János művész értékelte a kiállított munkákat.
A rendezvényt Kovács Gábor énekes-gitáros műsora színesítette.

Minden gyermek kapott egy emléklapot és választhatott a különböző rajzeszközök közül, a legnagyobb ajándék pedig egy egynapos kirándulás Pécsre, melyen a Tudásközpontot és a felújított Állatkertet nézhetik meg a jujtalmazottak
.
Köszönjük szépen az Illyés Gyula Megyei Könyvtár két dolgozójának, Kiss Barbarának és Csankó Máriának a munkáját!