A Reform életmód klub Zombán
Esemény időpontja: 2018.09.13
2018-09-19
1. Reform konyha, vezetője Horváth János
2. Hagyományőrző ételek, ahol idős asszonyok tanítják a régi, hagyományos ételeket
3. A la carte étkeztetés, felelőse Vörös Krisztián
A Főző klub két éves tartama alatt foglalkozások havonta egyszer lesznek, melyeken a kölesdi Reform életmód klub tagjai is részt vesznek.
2018. szeptember 13-kán a Reform életmód klub Zombára utazott, a „Reform konyha” első foglalkozására.
Az előadó Horváth János mesterszakács volt, aki a táplálékok, alapanyagok élettani hatásáról, majd felhasználásáról, elkészítési módjáról beszélt.
Az asztalon előkészítve várták a résztvevőket a padlizsán, füstölt lazac, csicseri borsó, erdei gomba, zöld saláta, avokádó, lecsó, és a magvas-, rozsos-, és teljes kiőrlésű kenyér.
Az alapanyagokból korszerű, gyors reggeli és esti étkezéshez krémek, feltétek, saláták készültek.
Így készült padlizsán-, avokádó-, turmixolt lecsó-, csicseri borsó-, lazac-, erdei gomba krém, melyeket a foglalkozás végén saját ízlés szerint, többféle öntettel ízesített salátával fogyasztottak el.
Eseménynaptár
eseménynaptár nagybanLegfrissebb híreink
- 2024-04-11Színházi meghívó (Nemzeti Lovas Színház - Rómeó és Júlia)
- 2024-03-04Meghívó a március 15-kei megemlékezésre
- 2024-03-01Változás a Népfőiskola programjában
- 2024-02-20Meghívó Baranyai László Emléknapra
- 2024-02-14Baba-Mama farsang Kölesden - meghívó
- 2024-01-28Szenior örömtánc Kölesden a spotcsarnokban
- 2024-01-25A Népfőiskola 25. évfolyamának 2. félévi tematikája