A Reform életmód klub Zombán


A zombai Főző klub foglalkozásain a kölesdi Reform életmód klub tagjai is részt vesznek.


Esemény időpontja: 2018.09.13
2018-09-19

A zombai nagypályázat keretében Főző klub alakult, mely három célcsoport köré rendeződik:

1. Reform konyha, vezetője Horváth János
2. Hagyományőrző ételek, ahol idős asszonyok tanítják a régi, hagyományos ételeket
3. A la carte étkeztetés, felelőse Vörös Krisztián

A Főző klub két éves tartama alatt foglalkozások havonta egyszer lesznek, melyeken a kölesdi Reform életmód klub tagjai is részt vesznek.

2018. szeptember 13-kán a Reform életmód klub Zombára utazott, a „Reform konyha” első foglalkozására.

Az előadó Horváth János mesterszakács volt, aki a táplálékok, alapanyagok élettani hatásáról, majd felhasználásáról, elkészítési módjáról beszélt.

Az asztalon előkészítve várták a résztvevőket a padlizsán, füstölt lazac, csicseri borsó, erdei gomba, zöld saláta, avokádó, lecsó, és a magvas-, rozsos-, és teljes kiőrlésű kenyér.
Az alapanyagokból korszerű, gyors reggeli és esti étkezéshez krémek, feltétek, saláták készültek.

Így készült padlizsán-, avokádó-, turmixolt lecsó-, csicseri borsó-, lazac-, erdei gomba krém, melyeket a foglalkozás végén saját ízlés szerint, többféle öntettel ízesített salátával fogyasztottak el.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban