Tanévnyitó a Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskolában


A 2021/22-es tanév évnyitóját 2021. szeptember 1-jén reggel nyolc órakor tartották a Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskolában.


Esemény időpontja: 2021.09.01
2021-09-01

A 2021/22-es tanév évnyitóját 2021. szeptember 1-jén reggel nyolc órakor tartották a Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskolában.

A tornacsarnokban várakozó osztályok után az óvodából érkező leendő elsősök vonultak be, és foglaltak helyet a nekik készített padokon.

János Zoltán igazgató köszöntőjében először hozzájuk szólt, emlékeztetett a nyári morzsa táborra, ahol az iskola szabályait is megismerhették.
Kívánta, hogy szorgalmas, fegyelmezett, tanulni akaró tagjai legyenek a közösségnek.
A szülőkhöz szólva megköszönte, hogy a kölesdi iskolába iratták gyermeküket.

Elmondta, hogy változatlan cél, olyan tudást adni, amellyel bármilyen helyzetben megállják helyüket.
A botlásokon, kudarcokon önöknek kell átsegíteni őket, ezért kérjük, hogy érdeklődjenek az iskolai munka iránt, dolgozzunk együtt, keressük egymást, beszéljük meg a problémákat.

Bízunk benne, hogy ez a tanév az iskola falai között folyik, de a körültekintés és tisztasági szabályok betartása fontos lesz.

A nyári karbantartás befejeződött, az osztályfőnökök az osztályok dekorálását elvégezték.

A tanévet 117 tanuló, köztük 15 elsős kezdi meg.

A pedagógusok körében is van némi változás, Falkai Gyuláné nyugdíjas lett, Gyenesné Maráczi Henrietta más iskolában folytatja a munkát, új nevelők Hajduné Tölgyessy Livia és Lőrincz Gergő, óraadók Varga Jánosné, Varga Istvánné és Nagy László.

A Szózat meghallgatása után tízóraival, majd a Béri Balogh Ádám szobor koszorúzásával folytatódott a tanév első napja.



Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban