Ballagás az iskolában


A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános iskolában 2022. június 17-kén ballagott a 11 nyolcadikos diák.


Esemény időpontja: 2022.06.18
2022-06-18

A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános iskolában 2022. június 17-kén ballagott a 11 nyolcadikos diák.

A himnusz meghallgatása után János Zoltán iskolaigazgató búcsúzott a 8. osztálytól, akikkel közös a történetük, hiszen együtt kezdték a munkát 8 évvel ezelőtt.

Persze mindenkinek más a története.

A ballagók együtt élték meg a sikereket, örömöket, a harcot a nehézségekkel, amelyekre mindegyikük másképpen fog emlékezni.

Elsőben az aprólékos munka a tanító nénivel, 4-ben belépett a német, és a testnevelést is már más tanította, aztán felsőben jöttek az új tantárgyak, új nevelők.

Olyan tudást kaptatok, hogy sikeresek lehettek a középiskolákban.
Erkölcsi kötelességetek, hogy szüleiteknek visszaadjátok, amit tőlük kaptatok.

A szülőknek is megköszönte a bizalmat, a kollégáknak a nehéz és fáradságos munkát, majd a ballagó diákok mindegyikétől búcsúzott, kiemelve azt a területet, ahol jó példát mutatva végezte a munkáját.
Így hallottunk a tanulmányi és sport teljesítményekről, a tisztelettudásról, a közösségi munkáról, a szorgalomról, az osztályközösség segítéséről, a kézügyességről és a céltudatosságról is.

A hetedikesek nevében Schüszler Anna, a nyolcadikosok nevében Bán Dzsenifer búcsúzott, majd a ballagók felkötötték a zászlóra a szalagot, tanáraiknak átadták a köszönet virágait, majd mindegyikük egy idézettel lépett a mikrofon elé.

Ez után a szülők és ismerősök adták át virágaikat.
A szülői munkaközösség nevében Borza Virág köszönte meg Mészáros Mónikának a több éves munkáját.

Végül az elválás szimbólumaként lufik emelkedtek a magasba.Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban