Szüreti fesztivál 2007


A néptánccsoportok délután két órakor gyülekeztek a Művelődési Ház udvarán. Három órától a falu utcáit járta be a táncos menet, élükön négy hintóval és egy zenészekkel megrakott kocsival. A kisbíró dobolta ki az előző év fontos eseményeit.

Esemény időpontja: 2007.09.22
2007-09-22

A néptánccsoportok délután két órakor gyülekeztek a Művelődési Ház udvarán. Három órától a falu utcáit járta be a táncos menet, élükön négy hintóval és egy zenészekkel megrakott kocsival.

Négy órakor léptek színre a tánccsoportok. A paksi Botforgató Együttes lányait Sióagárd, Jászkisér, Gyönk, Borovo és Kölesd néptánccsoportjai követték.
Nagy öröm volt, hogy Borovóból egy busznyi táncos érkezett hozzánk viszontlátogatásra. Fél tízkor érkeztek és este tízig maradtak, igen jól érezték magukat. A jászkisériek az esti bálra is bekukkantottak.

Vadból készült az ebéd és vacsora, a szakácsok 500 adagot osztottak ki. Az esti bál 180 résztvevője a hattagú kismányoki Tonic együttes muzsikájára ropta a táncot hajnalig.

A rendezőség köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik az előkészítő, a lebonyolító és az utólagos takarító munkákban részt vettek, valamint a támogatóknak és adományozóknak.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban