Pécsett kirándult az Őszi Fény nyugdíjasklub


2006. július 8-ára az Őszi Fény nyugdíjasklub egész napos kirándulást szervezett Mohács-Siklós-Pécs-Zengővárkony útvonalon. A kirándulás teljes költségét az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium által kiírt pályázaton nyerték.

Esemény időpontja: 2006.07.08
2006-07-08

2006. július 8-ára az Őszi Fény nyugdíjasklub egész napos kirándulást szervezett Mohács-Siklós-Pécs-Zengővárkony útvonalon. A kirándulás teljes költségét az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium által kiírt pályázaton nyerték. A pályázatot a Kölesdi Közéleti Egyesület készítette.

A pécsi székesegyházSiklóson a Vasúti Étteremben ebédeltünk, majd éppen csak odaértünk a pécsi székesegyházba, hogy meghallgassuk az idegenvezető előadását és megnézzük a kincstárat is. Ezután városnézésen vettünk részt "kisvonattal", ami nagyon vidám mulatság volt.

Útban hazafelé még benéztünk a zengővárkonyi tojásmúzeumba is, ahol gyönyörű hímes, festett és különféle módszerekkel díszített tojások százait csodáltuk meg.

Fáradtan, de elégedetten értünk haza este hét után Kölesdre, miután egy igazán tartalmas szombatot töltöttünk el együtt.