A kézművescsoport fazekasműhelyben
Esemény időpontja: 2008.05.14
2008-05-14

Az agyagot vízzel higítják, tisztítják, ülepítik. Ezután hatalmas a agyaglepényekből 12,5 kg-os rudakat préselnek, hogy azután a korongon a fazekasok keze nyomán kaspók, korsók, cserepek készüljenek belőlük.
A nyers termékek díszítés és száradás után a 900 fokos kemencébe kerülnek.
A csapat öt agyagrudat kapott ajándékba, hogy a következő foglalkozáson gyakorolhassák a mesterséget.
Eseménynaptár
eseménynaptár nagybanLegfrissebb híreink
- 2023-12-03Meghívó adventi gyertyagyújtásra
- 2023-11-28Meghívó Karácsonyváró délutánra
- 2023-11-28Meghívó Karácsonyi koncertre
- 2023-11-27Meghívó a Baba-Mama klub Mikulás napi tea partijára
- 2023-11-27Felhívás régi képeslapok gyűjtésre
- 2023-11-24Meghívó az iskola Jótékonysági "Mikulás" báljára
- 2023-10-05Kölesd Borjád Ízőrzők