Iskolai kirándulások


Az iskola felső tagozatos tanulói 2008. június 5-én Közép-Dunántúlra indultak a Veszprém-Herend-Zirc útvonalon. A tanulmányi kiránduláson történelmi és ipari emlékekkel, valamint természeti értékeinkkel ismerkedtek. Az alsó tagozat májusban látogatott Budapestre.

Esemény időpontja: 2008.06.05
2008-06-05

Az iskola felső tagozatos tanulói 2008. június 5-én Közép-Dunántúlra indultak a Veszprém-Herend-Zirc útvonalon. A tanulmányi kiránduláson történelmi és ipari emlékekkel, valamint természeti értékeinkkel ismerkedtek.

Az alsó tagozat májusban látogatott Budapestre. Május 9-én a 4. osztály Bakyné Oláh Éva szervezésében a Halászbástya és a Mátyás-templom után siklóval utazott a Clark Ádám térre és gyalog mentek át a Lánchídon. Az Országház meglátogatása után metróval mentek a Millenáris-parkba, ahol a Csodák Palotája várta őket.

Május 17-én a 3. osztály Horváth Jánosné vezetésével a Hősök teréről az Állatkertbe látogatott. Ezután megnézték Vajdahunyad várában a Mezőgazdasági Múzeumot, majd a Fővárosi Nagycirkusz nemzetközi műsora koronázta a napot.

Május 24-én Tóth Ferencné szervezésében a 2. osztály programjában a Planetárium, az Országház és a Tropicarium szerepelt.

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban