Paksi nyílt nap


A Paksi Atomerőmű Zrt. a 2008. évi, szeptember 6-án megrendezésre kerülő nyílt napján Kölesdet, Faddot és Miskét látta vendégül 130-130 fővel. Ezen a napon rengeteg információval, élménnyel és ajándékkal lettünk gazdagabbak.

Esemény időpontja: 2008.09.06
2008-09-06

A Paksi Atomerőmű Zrt. a 2008. évi, szeptember 6-án megrendezésre kerülő nyílt napján Kölesdet, Faddot és Miskét látta vendégül 130-130 fővel.

Már az utazást is az erőmű biztosította, szombat reggel három különjáratos busz érkezett az egységesen piros ajándékpólót viselő kölesdi csapatért.

Mikor mindhárom település megérkezett az erőmű déli bejárójánál fekvő látogatóközpont előtti parkba, üdítővel, péksüteményekkel, fagylalttal és meleg köszöntéssel fogadtak bennünket, majd a hivatalos köszöntőt követően megkezdődtek a programok.

Hamarosan ismét a kisvonatokra szálltunk, és az Erőmű horgásztavához tartozó szabadidőparkba tartottunk. Itt csatlakoztak hozzánk a reggel óta már horgászó csapattársaink. A szabadidőpark hatalmas sátrában ebéddel, italokkal, tortával, fagyival szolgáltak ki minket. A nézők délutáni szórakoztatásáról táncos fellépők: Balázs Pali, Koós János, Dékány Sarolta és zenésztársaik gondoskodtak, illetve a három település között megrendezésre kerülő kispályás focibajnokságon szurkolhattunk.
A gyerekek mindeközben ugrálóvárban, trambulinon játszottak, kézműves sátrakban, arcfestésen vettek részt.

A programok lezárása után következett az eredményhirdetés: Kölesd a horgászverseny 2. helyezését, valamint a focibajnokság 1. helyezését hozta el, minden esetben értékes ajándékokkal.
Születésnapost is köszöntöttek, az ő ajándéka egy rádiósmagnó volt.

Búcsúzóul több száz lufit engedtek le a települések polgármesterei a résztvevők közé, ezekből hatalmas durrogtatással és csatazajjal tudtuk kiszabadítani a rengeteg ajándék kulcstartót.

Ezen a napon rengeteg információval, élménnyel és ajándékkal lettünk gazdagabbak. Mindet felmérni ott a helyszínen nem is tudtuk, mert egymást érték a programok, a lehetőségek és az ajándékok, a rendezvény közösségformáló erejéről már nem is beszélve.
Minden kölesdi résztvevő nevében köszönettel tartozunk azért, hogy ezen a színvonalas, tartalmas napon részt vehettünk!

Dr. Baranyai Eszter

A képeket Baky László készítette.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban