Főzősuli
Esemény időpontja: 2010.04.21
2010-04-21
Az alakuló foglalkozáson hallottunk arról, hogyan lehet mesterszakáccsá válni, mit kell tudni, mire kell ügyelni, milyen divatirányzatok vannak a vendéglátásban.
Természetesen szó esett a foglalkozások témáiról is. Elméletben és gyakorlatban ismerkedik a csoport a mártásokkal, salátákkal, levesekkel, húsokkal, hidegtálakkal, ragukkal, pástétomokkal, habokkal, alaplevekkel, de szó lesz az aszpikolásról, sűrítésekről, pácolásról, díszítésről is.
Az első foglalkozás 2010. április 21-én volt, amikor mesterszakácsunkat hallgatva jegyzeteltünk, és próbáltunk eligazodni a szakácsművészet szakszavainak birodalmában. Megtudtuk, hogy az előételnek mi a szerepe, jelentősége, és természetesen az elkészítés fortélyaiba is bepillantást nyertünk.
Eseménynaptár
eseménynaptár nagybanLegfrissebb híreink
- 2025-12-01Meghívó jótékonysági bálra
- 2025-11-29Meghívó a Traktoros Mikulásra
- 2025-11-29Meghívó "Karácsonyváró" rendezvényre
- 2025-11-14Meghívó az iskola kulturális bemutatójára
- 2025-11-13Meghívó az iskola Kulturális bemutatójára
- 2025-10-23A Népfőiskola 27.évfolyamának első félévi előadásai
- 2025-10-21Meghívó a XII. Erzsébet-napi Hagyományőrző Bálra Kölesden




