Főzősuli


A Főzősuli harmadik foglalkozása gyakorlati jellegű volt. Mesterszakács tanítónk hatalmas csomaggal érkezett, és felsorolni is nehéz lenne az alapanyagokat. Körbecsodáltuk a választékot, de kezdődött a munka.

Esemény időpontja: 2010.05.05
2010-05-05

A Főzősuli harmadik foglalkozása gyakorlati jellegű volt. Mesterszakács tanítónk hatalmas csomaggal érkezett, és felsorolni is nehéz lenne az alapanyagokat.

Körbecsodáltuk a választékot, de kezdődött a munka, hiszen el kellett készíteni
a gyömbéres narancsmártást, a citromos vinegrettet a madársalátához, a görögsalátát, a bazsalikomos paradicsomsalátát, a tormás céklahabot, a lilahagymás chatlyt, a rókagombamártást, a vargányamártást és a gratinmártást.

Mindezt elkészíteni, kóstolni, és persze a végén elfogyasztani nem volt egyszerű feladat.