Főzősuli


A Főzősuli második évfolyamát kezdte, és az érdeklődők az új idők szavának megfelelő ételeket készítenek minden szerdán. A foglalkozások fénypontja természetesen a remekművek kóstolása és elfogyasztása.

Esemény időpontja: 2010.11.24
2010-11-24

A Főzősuli második évfolyamát kezdte, és az érdeklődők az új idők szavának megfelelő ételeket készítenek minden szerdán. A foglalkozások fénypontja természetesen a remekművek kóstolása és elfogyasztása. November 24-én előételként grillezett csirkemellel dúsított saláta füstölt sajttal, majd natúr grillezett csirkemell rizzsel és karamellizált barackkal került terítékre, végül sütőtököt grilleztünk, ami szintén megnyerte tetszésünket.

Mesterszakácsunk a nyáron (2010. június 26-án) Orfűn, a Delikát Kupa versenyen szerepelt, ahol közétkeztetési cégek versenyeztek bográcsos és grill ételek készítésében. A versenyt a Knorr és az Unilever cég rendezte. A miskolci, pécsi, mecseknádasdi, szekszárdi csapatok versenyében a szekszárdi Diákétkeztetési Kft. káposztás birkája maximális ponttal győzött, de sikert aratott az öt grill étellel is. A négytagú csapat Varga Ferenc mesterszakács irányításával remekelt, aki a Közéleti Egyesület Főzősulijának vezetője, és nagy türelemmel adja át a szakácsművészet fortélyait a klub tagjainak.