Kölesd-Kistormás szennyvízberuházás záró rendezvénye


2012. február 14-én került megrendezésre a „Kölesd és Kistormás községek szennyvízelvezetése és -tisztítása” célú beruházás záró rendezvénye. A köszöntő beszédeket követően került sor az ünnepélyes szalagátvágásra, mellyel a kivitelező szimbolikusan átadta használatra az építményt a két községnek.

Esemény időpontja: 2012.02.14
2012-02-14

2012. február 14-én került megrendezésre a DDOP-5.1.4/A-09-2009-0010. azonosítószámú projekt keretében megvalósult „Kölesd és Kistormás községek szennyvízelvezetése és -tisztítása” célú beruházás záró rendezvénye. A meghívott vendégek a kölesdi szennyvíztisztító telepen gyülekeztek, ahol megtekintették az építményt működés közben, majd 10 órakor Berényi István polgármester köszöntötte a jelenlevőket. Ismertette a beruházás műszaki és pénzügyi paramétereit, időbeli lefutását, és az eredményes működés várható pozitív hatásait. Ezután Reisinger Péter, a kivitelező BAU-TEAM Építőipari és Vállalkozási Kft. ügyvezető igazgatója mutatta be a kivitelezés menetét. Megköszönte a két község lakosságának a beruházás során felmerült kellemetlenségek megfelelő kezelését, és sok sikert kívánt a hálózat használatához.

A köszöntő beszédeket követően került sor az ünnepélyes szalagátvágásra, mellyel a kivitelező szimbolikusan átadta használatra az építményt a két községnek. Berényi István polgármester a résztvevőket ezt követően a Művelődési Ház földszinti nagytermébe invitálta egy szerény vendéglátásra, kötetlen beszélgetésre.

Rácz BélánéEseménynaptár

eseménynaptár nagyban