A Zönge népdalkör Regölyben


A Zönge népdalkör meghívást kapott a XV. Regölyi Falunapok, Pereckalács Fesztivál és Veteránjármű Találkozó rendezvényére. A tíz órakor kezdődő kulturális műsorban felléptek a regölyi gyermek és felnőtt néptáncosok, népdalkórus, hastánccsoport, moderntánc-csoport és óvodások, szerepelt a harmonikás együttes, Páli Petra énekelt, a Dumaszínház színeiben Dombóvári István volt jelen.

Esemény időpontja: 2012.06.23
2012-06-23

A Zönge népdalkör meghívást kapott a XV. Regölyi Falunapok, Pereckalács Fesztivál és Veteránjármű Találkozó rendezvényére.

A tíz órakor kezdődő kulturális műsorban felléptek a regölyi gyermek és felnőtt néptáncosok, népdalkórus, hastánccsoport, moderntánc-csoport és óvodások, szerepelt a harmonikás együttes, Páli Petra énekelt, a Dumaszínház színeiben Dombóvári István volt jelen. A nap nagy eseménye volt a Demény team motoros kaszkadőr bemutatója, ahol lélegzetelállító akrobatikus jeleneteknek lehettünk tanúi.

A Zönge népdalkör fellépésére ebéd után került sor, az első népdalcsokrot a lányok adták elő, ezután a kölesdi bordalokat már fiúkkal közösen hallhatta a közönség.

Természetesen megkóstoltuk a hagyományos recept alapján sütött pereckalácsot, regölyi vörösbort, amely jó kísérője volt a kitűnően készített vaddisznópörköltnek.

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban