Rotkay Zsuzsanna kiállítása


Galériánkban a művésznő 2007. május 26-án, a 3. Kölesdről Elszármazottak Találkozóján megnyílt tárlatának képei láthatóak. A kiállítás a kölesdi Művelődési Házban június 9-ig volt megtekinthető.

Esemény időpontja: 2007.06.10
2007-06-10

"A művészettel korán kerültem kapcsolatba. Már kisgyerekkoromban a legkedvesebb elfoglaltságom a rajzolgatás volt. Középiskolás éveimben már tudatosult bennem ez a szenvedélyem, s mind többet szerettem volna megtudni a festészetről. Festőművészektől tanultam. Legkedvesebb tanárom Lázár Pali bácsi volt.

MákvirágokAlkotásaim középpontjában az ember áll. Érzéseket és hangulatokat szeretek festeni. Technikailag az üvegfestés áll legközelebb a szívemhez. Egyrészt rendkívüli precizitást igényel, és ez építészeti foglalkozásomból adódóan sem okoz nehézséget, de ugyanakkor a fantáziának, a színek világának olyan teret nyújt, amilyet talán egyik festési mód sem.

Köszönöm, hogy ezen a napon itt Kölesden állíthatok ki. Most vagyok itt másodszor, ez mutatja, hogy az elsőn milyen jól éreztem magam, és életem meghatározó élményévé vált.

Bármikor szívesen jövök vissza."
Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban