Kölesdi iskolások a 7. Szakma Sztár Fesztiválon


A Béri Balogh Ádám Általános Iskola tanulói 2014. április 15-én nevelőik kíséretében utaztak Budapestre, a Hungexpo területén rendezett Szakma Sztár Fesztiválra, ahol a szakmák és iskolák bemutatkozása mellett folytak az országos verseny döntői. A Béri Balogh Ádám Általános Iskola tanulói 2014. április 15-én nevelőik kíséretében utaztak Budapestre, a Hungexpo területén rendezett Szakma Sztár Fesztiválra, ahol a szakmák és iskolák bemutatkozása mellett folytak az országos verseny döntői.

2014-04-15

A Béri Balogh Ádám Általános Iskola tanulói 2014. április 15-én nevelőik kíséretében utaztak Budapestre, a Hungexpo területén rendezett Szakma Sztár Fesztiválra, ahol a szakmák és iskolák bemutatkozása mellett folytak az országos verseny döntői.

A szakmák iránt érdeklődők választ kaphattak kérdéseikre, a színpadon pedig iskolák mutatták be kulturális életüket.
A nézők folyamatosan gyönyörködhettek az iskolák népi- és társastánc, ének, harmonika és divatbemutatóiban.

A rendezvény a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által, a Nemzetgazdasági Minisztériumának pályázata keretében valósult meg.

A szakmák között szerepelt a kereskedő, ács, vendéglátásszervező, vendéglős, kőműves és hidegburkoló, pincér, tetőfedő, szakács, festő, mázoló, tapétázó, cukrász, magasépítő technikus, kozmetikus, víz-, csatorna- és közműrendszerszerelő, fodrász, hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, bőrdíszműves, központi fűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő, férfiszabó, épületgépész techikus, női szabó, hegesztő, kárpitos, ipari gépész, faipari technikus, épület- és szerkezetlakatos, asztalos, szerszámkészítő, mechatronikai technikus, gépgyártástechnológiai technikus, elektrotechnikai technikus, villanyszerelő és erősáramú elektrotechnikus.



Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban