Egy éves a Közéleti Egyesület honlapja


Pontosan egy éve, 2006. június 19-én indult el a Kölesdi Közéleti Egyesület honlapja. Azóta több mint 100 különböző kulturális és egyéb eseményről tudósítottunk mintegy 200 cikkben. Köszönjük, hogy eddig is megtisztelt bennünket érdeklődésével, látogassa továbbra is honlapunkat!

2007-06-19

Pontosan egy éve, 2006. június 19-én indult el a Kölesdi Közéleti Egyesület honlapja. Az oldal pályázati támogatásból készült el a Nemzeti Civil Alapprogram segítségével.

Azóta több mint 100 különböző kulturális és egyéb eseményről tudósítottunk, összesen csaknem 200 cikk jelent meg oldalunkon. Több mint 3 000 kép és különböző dokumentum érhető el a weblapon.
A Látás brigád diafilmtár-anyagának egy része is bekerült az archívumba, de nem annyi, mint szerettük volna. Sajnos a korábbi digitalizáláskor sok kép összekeveredett, adataik elvesztek, és a rendszerező munka nem folyt olyan ütemben, mint gondoltuk. Ami felkerült az oldalra, az megtekinthető a Képgaléria menüpontra vagy ide kattintva.

Az elmúlt egy évben mintegy 12 000 látogató fordult meg az oldalon. A nézettség folyamatosan emelkedik, és most már meghaladja a napi 50-es átlagot.

Reméjük, hogy továbbra is sikerül fentartani az érdeklődést. Megpróbálunk minden Kölesd szempontjából fontos kulturális eseményről tudósítani, tovább bővíteni a képarchívum anyagát és falunk aktuális hírekiől is beszámolni.
Továbbra is várjuk az építő jellegű kritikákat, észrevételeket a kolesdi@kozeleti.hu e-mail címre.

Köszönjük, hogy eddig is megtisztelt bennünket érdeklődésével, látogassa továbbra is honlapunkat!

Kölesdi Közéleti Egyesület
honlapszerkesztő csoport


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban