Köszönet


Kedves Kölesdi Közéleti Egyesület! Ezúton szeretném sok szeretettel megköszönni azt a fáradozást, amivel ilyen sikeressé tették a Kölesdről Elszármazottak Találkozóját. Köszönet és hála mindenkinek, aki a rendezvény megszervezésében, lebonyolításában ilyen remekül részt vett!

2007-06-08

Kedves Kölesdi Közéleti Egyesület!

Ezúton szeretném sok szeretettel megköszönni azt a fáradozást, amivel ilyen sikeressé tették a Kölesdről Elszármazottak Találkozóját.

Köszönet és hála mindenkinek, aki a rendezvény megszervezésében, lebonyolításában ilyen remekül részt vett!

Két nagyon kellemes, nosztalgikus napot tölthettünk el a kölesdiek vendégszeretetében.

Öröm volt számomra megtapasztalni azt, hogy régi hagyományokhoz híven, a jelenlegi nehéz gazdasági nehézségek ellenére is Kölesd közéleti tevékenysége milyen szerteágazó, a művészet tisztelete, szeretete továbbra is él, lakosságának nyújtott szabadidős lehetősége milyen sokrétű.

Az külön melegséggel Önt el, hogy úgy érzem, szüleim, és főként talán Édesapám valamikori munkája is benne rejlik az előbb felsoroltakban.

(Elnézést a személyeskedésért, de ottjártamkor végig büszkeséggel töltött el ez az érzés, talán ennek köszönhető, hogy fájdalmas élményem, emlékem nem tudott kialakulni az eltelt két nap során.)

Még egyszer köszönet mindenkinek!

Közéleti munkájukhoz kívánok további sok sikert, jó munkát, jó egészséget, töretlen lelkesedést!

Pfaffné Deli Zsuzsanna


Kedves Zsuzsa!

Nagy örömünkre szolgáltak dicsérő szavaid. Az ilyen visszajelzések elengedhetetlenül fontosak abban, hogy érezzük, van értelme a munkánknak.
Továbbra is próbáljuk a falu lakosságát szolgálni és örömet okozni rendezvényeinkkel.

Csak remélni tudjuk, hogy emlékünk nekünk is úgy fennmarad, mint Édesapádnak, aki mindannyiunknak hiányzik. Ő olyan ember (kolléga) volt, aki szeretett, akart és tudott együtt dolgozni.

Bár sokunknak hiányoznak a Balláné-féle énekkar lányai is.

Köszönettel és sok szeretettel az egész egyesület nevében:

Vargáné Kisfalvi Erzsébet
egyesületi elnök


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban