Gratuláció


Sok szeretettel gratulálok a Falunap sikeréhez! Nagyon sokat dolgozhattatok azért, hogy mi ilyen megelégedettek lehessünk. Jó látni, hogy a gazdasági nehézségek ellenére vannak tevékeny emberek, akik a falu színvonalának növeléséért fáradoznak.

2009-07-26

Sok szeretettel gratulálok a Falunap sikeréhez!

Nagyon sokat dolgozhattatok azért, hogy mi ilyen megelégedettek lehessünk. Én személy szerint nem is tudom, mikor kapcsolódtam ki utoljára ilyen önfeledten.

Talán már túl vagyok azon az időszakon, amikor nehéz volt belépnem a faluba, amikor még mardosta a szívem a fájdalom. Most nagyon jól esett Kölesd levegője, a falu látványa. Rengeteg fotót készítettem. Jó látni, hogy a gazdasági nehézségek ellenére vannak tevékeny emberek, akik a falu színvonalának növeléséért fáradoznak.

Nagyon jó hangulatú rendezvény volt, a programok is jók voltak.
Nekem külön megtiszteltetés, hogy nagyon sokan vendégként fogadtak. Az meg különösen jó volt, hogy Apám közéleti emléke még mindig él. Erre nagyon büszke voltam.

Köszönjük a lehetőséget, hogy újra hazatérhettünk, hogy részt vehettünk a falu életében, betekintést nyerhettünk Kölesd közéletébe. Sok munka, energia van ezek mögött a tevékenységek mögött, jó látni, hogy mégis milyen hagyománya van mindezeknek a dolgoknak.

További sok sikert kívánok minden közéleti embernek, a falunak, Kölesdnek!

Deli Zsuzsanna


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban