Alsós kirándulások


Az 1. osztály kirándulása Budapestre A 2. osztály kirándulása – Reneszánsz Élménybirtok Bikal A 3. osztály kirándulása Ópusztaszeren A 4. osztály kirándulása – Tihany-Balatonederics-Keszthely Ingyenes alsós kirándulás Pécsre

2011-06-18

Kattintson a címekre a részletekért!

Az 1. osztály kirándulása Budapestre
2011. május 21-én, szombaton az első osztályos tanulók Budapestre kirándultak. A városligeti séta után a Fővárosi Nagycirkusz „Káprázat és csoda” című vízicirkuszműsorát néztük meg. Utána a Hajógyári-szigetre mentünk a csúszdaparkba, ahol több hosszú, egyenes és kanyargós, nyitott és fedett csúszdát próbálhattunk ki. A bátrabbak felmerészkedtek a toronyból induló csúszdákhoz is.

A 2. osztály kirándulása – Reneszánsz Élménybirtok Bikal
Egy falun keresztül jutottunk el az egész birtok területére. Láttunk fazekas-, kosárfonó, asztalos- és kovácsműhelyt. Simogattunk állatokat és az óvárosban megismerkedtünk a középkor hangulatos mindennapjaival. Részt vettünk ragadozó madár ügyességi bemutatón, és a nap zárásaként a lovagi küzdőtéren egy színvonalas előadást láthattunk.

A 3. osztály kirándulása Ópusztaszeren
Június 6-án a sárszentlőrinci iskolásokkal közös szervezésben mentünk Ópusztaszerre kirándulni. Megnéztük a nomád lovasbemutatót, megismerkedtünk honfoglaló őseink ruházatával, fegyvereivel, harcmodorával.

A 4. osztály kirándulása – Tihany-Balatonederics-Keszthely
Délelőtti programok: Tihanyi Apátság, Afrika-múzeum (Balatonederics): múzeumlátogatás, gyerekszafari, állatkert
Délutáni programok: Keszthely – Babamúzeum, Panoptikum, Csigaparlament, játékkiállítás, Marcipánmúzeum

Ingyenes alsós kirándulás Pécsre
2011. június 4-én a Béri Balogh Ádám Iskola alsós tanulói a diákönkormányzat által szervezett ingyenes kirándulásra utaztak Pécsre.

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban