Női Kézilabda Csoport


2012. április 28-án tartotta alakuló ülését az első kölesdi női felnőtt kézilabda csapat, mely a női tömegsport iránti igényeket kiszolgálva a Kölesdi Közéleti Egyesület újabb csoportjaként kezdi meg működését. Az első „bemelegítő” edzést május 1-jén tartották 12 fővel, ami nagyon jó hangulatban telt.

2012-05-09

2012. április 28-án tartotta alakuló ülését az első kölesdi női felnőtt kézilabda csapat, mely a női tömegsport iránti igényeket kiszolgálva a Kölesdi Közéleti Egyesület újabb csoportjaként kezdi meg működését. A megbeszélésen először a csoportvezető és az edző személyéről döntött a társaság. Baranyai Eszter javaslatát – mely szerint Kalmár Zsuzsannát csoportvezetőnek, Bátai Jánosné Pannit edzőnek javasolja – a csoport egyhangúlag elfogadta. Megegyeztek továbbá az edzés időpontjáról (szombatonként 17-19 óra), és a tagdíjról (500 Ft/fő/hó).

Az első „bemelegítő” edzést május 1-jén tartották 12 fővel, ami nagyon jó hangulatban telt. A 2 órás edzésen nem maradhatott el a bemelegítés, a passzolgatás, a kapura dobási technikák gyakorlása, a védekezés módszerei és levezetésképpen egy kis csapatjáték. Mindenki elfáradva, de már a következő edzést várva tért haza otthonába. A második edzésen már két fővel bővült a kis csapat.

A csapat tagjai:
Baranyai Eszter, Bátai Jánosné, Dundics Szabina, Egle Kinga, Kalmár Zsuzsanna, Kalmárné Mészáros Mónika, Kéninger Dóra, Rácz Nikolett, Rácz Béláné, Szabó Kitti, Tojzán Andrea, Varga Zoltánné, Vámosi Renáta, Vámosiné Farkas Edit.
Csoportvezető: Kalmár Zsuzsanna
Edző: Bátai Jánosné

Köszönjük, hogy az edző társadalmi megbízatásban végzi munkáját!
Minden érdeklődőt, kézilabdát kedvelőt szeretettel várunk az edzéseinkre!

Kalmár Zsuzsanna csoportvezető


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban