Tájékoztatás Republic-koncerttel kapcsolatosan


Kedves Érdeklődők! A kölesdi sportpályán 2012. június 8-án (pénteken) megtartani kívánt Republic koncert 2012. június 9. napján (szombaton) kerül megrendezésre.

2012-06-03

Kedves Érdeklődők!

A kölesdi sportpályán 2012. június 8-án (pénteken) megtartani kívánt Republic koncert 2012. június 9. napján (szombaton) kerül megrendezésre.

Az időpont változásának oka, hogy a zenekar a megelőző napokon, szerda és csütörtök este Székelyföldön ad koncertet, a péntek hajnali hazaindulás és az utazás pedig kockázatossá teszi, hogy péntek este Kölesden megfelelő technikai és személyi feltételekkel megkezdődjön a koncert.

Az együttes menedzsmentjének javaslatát/kérését megfontolva, az indokokat elfogadva, a lehetséges következményeket gondosan mérlegelve a Rendezőség úgy döntött, hogy a Republic együttes koncertjére 2012. június 9. napján 21 órakor (minden egyéb körülmény változatlansága mellett) a kölesdi sportpályán kerül sor.

(A pénteki napra elővételben megváltott jegyek – kérés esetén – természetesen visszaválhatók, egyébként pedig a szombaton megtartandó koncertre érvényesek!)

Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérve, várunk mindenkit a szombat esti koncertre!

Rendezőség



Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban