Zönge CD


A Kölesdi Közéleti Egyesület közgyűlése évek óta tartó előkészítés után elhatározta, hogy a 2012. évben kiadatja a kölesdi Zönge népdalkör hanglemezét. Remélve, hogy a kölesdi Zönge népdalkör CD-jének kiadása a kölesdi összefogás és értékmentés újabb példája lesz, az egyesület kéri azok támogatását, akik e célokkal azonosulni tudnak.

Esemény időpontja: 2016.10.15
2012-06-20

A Kölesdi Közéleti Egyesület közgyűlése évek óta tartó előkészítés után elhatározta, hogy a 2012. évben kiadatja a kölesdi Zönge népdalkör hanglemezét. A színvonalas hanganyag (felvétel, hangtechnikai munkák, hangszeres zenekíséret, sokszorosítás, stb.) elkészítésének költsége legkevesebb 500 000 Ft-ot tesz ki.

A várhatóan 2012 augusztusára elkészülő hanglemez nem csak a jelenben lesz öröm azzal, hogy színvonalas zenei élményt nyújt majd hallgatóságának. Ezen túlmenően a hanglemez kölesdi értékeket és hagyományokat közvetít és őriz meg az utókornak, másrészt minden előfordulási helyén Kölesd jóhírét viszi.

Az egyesület kéri azok támogatását, akik e célokkal azonosulni tudnak; akik akár közvetlen, akár közvetett célokból és élményekből merítve fontosnak érzik azt, hogy a hanglemez megfelelő színvonalon elkészülhessen és megjelenhessen. A támogatók neve a CD borítóján természetesen feltüntetésre kerül. (Amennyiben támogatja a hanganyag megjelenését, de nevét bármi oknál fogva nem szeretné szerepeltetni, kérem, az egyesület elnökénél kifejezetten jelezze e kérését.)

Remélve, hogy a kölesdi Zönge népdalkör CD-jének kiadása a kölesdi összefogás és értékmentés újabb példája lesz, tisztelettel kérem (bármilyen csekély mértékű, akár szimbolikus) támogatását.

Támogatását a Kölesdi Közéleti Egyesület erre a célra nyitott, elkülönített „Zönge CD” alszámláján fogadjuk a 70600102-11113539 számlaszámon.

Dr. Baranyai Eszter
elnök

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban