Felhívás helyi címek adományozásának javaslatára


Kölesd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletet alkotott az elismerő címek és helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről. Az idei évben az ajánlásokat 2013. május 10. napjáig várjuk, hogy azt követően a képviselő-testület dönthessen, és a falunapon a díjak kioszthatók legyenek.

2013-05-04

Kölesd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletet alkotott az elismerő címek és helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről. A rendelet szabályai szerint a kitüntető címekre javaslatot tehetnek a képviselő-testület tagjai, bizottságai, a társadalmi szervezetek, a helyi közösségek, az intézmények és Kölesd község polgárai.

Az idei évben a javaslattételre rövid határidőt állapított meg a képviselő-testület: az ajánlásokat 2013. május 10. napjáig várjuk, hogy azt követően a képviselő-testület dönthessen, és a falunapon a díjak kioszthatók legyenek. Csatolva találják a rendelet szövegét, kérem, amennyiben élni kívánnak az ajánlás lehetőségével, a rendelet mellékletét képező űrlapon tegyék meg az előírt határidőben.

Berényi István
polgármester

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban