Köznevelés az iskolában


A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola sikeres pályázatot nyújtott be, melynek címe, Köznevelés az iskolákban, és a TÁMOP (Társadalmi Megújulás Operatív Program) keretében került kiírásra. A projekt 2014. július 15- én indult és 2015. szeptember 30-ig kerül lezárásra. A pályázat nyitó rendezvényére 2014. szeptember 11-én került sor az IKSzT galériás termében.

Esemény időpontja: 2014.09.11
2014-09-11

A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola sikeres pályázatot nyújtott be, melynek címe, Köznevelés az iskolákban, és a TÁMOP (Társadalmi Megújulás Operatív Program) keretében került kiírásra.

A projekt 2014. július 15- én indult és 2015. szeptember 30-ig kerül lezárásra.
A pályázat nyitó rendezvényére 2014. szeptember 11-én került sor az IKSzT galériás termében.
A rendezvényen résztvevők voltak az iskola 4-8. oszályait képviselő tanulók, a tantestületből Tóth Ferencné, Nagyné Schell Ilona, Mester Katalin, Szűcs István, és Szabó Éva iskolatitkár, a falu intézményeinek és egyházainak képviselői.

A projekt mentora Miskolczi Imréné pedagógus beszélt a program jelentőségéről és várható eredményeiről, majd János Zoltán, az iskola igazgatója mondta el, hogy a kölesdi iskolában hogyan valósul meg ez a program.

A hallgatók megtudhatták, hogy a nevelőtestület továbbképzésén túl lehetőség lesz fejlesztő játékok, szakkönyvek, sportszerek, információs eszközök, szabadidős tevékenység eszközeinek beszerzésére.
A pályázat keretében az iskola minden tanulója kirándulás keretében eljut az állatkertbe, cirkuszba és egy mozi előadására is.

Az eredményes munka érdekében feladat lesz a munkatervkészítés, a belső mérési rendszer kialakítása, a sajátos nevelési igényű tanulók oktatása, a szövegértő olvasás fejlesztése, az órarendek áttekintése, aktualizálása, majd beszélt arról, hogy milyen eredményeket várhatunk a projekt végére.