A kölesdi iskola kulturális bemutatója


A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola 2016. február 5-én Kulturális bemutatóra hívta az érdeklődőket. A kezdés időpontjára a Művelődési ház emeleti színházterme zsúfolásig megtelt szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel, ismerősökkel, akik a két és félórás színvonalas műsor fellépőit lelkes tapssal jutalmazták.


Esemény időpontja: 2016.02.05
2016-02-07

A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskola 2016. február 5-én Kulturális bemutatóra hívta az érdeklődőket.
A kezdés időpontjára a Művelődési ház emeleti színházterme zsúfolásig megtelt szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel, ismerősökkel, akik a két és félórás színvonalas műsor fellépőit lelkes tapssal jutalmazták.

Az esemény János Zoltán iskolaigazgató köszöntő szavaival kezdődött.

A második osztály hónapsoroló verses, zenés összeállítása az év ünnepnapjait fogta össze, a furulyaszakkör, amely a tanév elején alakult, gyermekdalokat adott elő.

Az elsősök előadásában A török és a tehenek jelenete után a Miért szeretek iskolába járni? kérdésre válaszoltak, a közönség soraiban nagy derültséget kiváltva.

A harmadik osztály versei után az énekkar Torna nótája testedzést, majd képzeletben két koncertet idézett elénk, miután A rátóti csikótojás történetével a negyedik osztály nevettette meg a nézőket.

A hetedikesek verseikkel a tél szépségeit, örömeit tolmácsolták, a nyolcadik osztályosok pedig ötletes, mozgalmas kék-fekete táncot mutattak be.

Az ötödikesek Kőleves című jelenetében a vándorlegény a népi huncutság megelevenítője hozott derültséget, majd az 1.2.3.4. osztályokból álló táncklub fegyelmezetten előadott dekoratív műsorszáma után a 6. osztály Wesztern tánca vidám befejezése volt a műsoros bemutatkozásnak.

Az esemény végén a nézők véleménye „érdemes volt eljönni”!

Nagy munka volt, de a vélemény alapján érdemes volt felkészülni.

Gratulálunk, és reméljük, a jövő tanévben ismét találkozunk.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban