A Kölesdi Mesevár Óvoda farsangja


2015. február 21-én tartottuk az óvoda farsangi mulatságát, ahol a szokásokhoz híven az idei telet is elbúcsúztattuk az óvodás gyermekek közreműködésével. Az eseményre napokon keresztül készültünk

Esemény időpontja: 2015.02.20
2015-02-21

2015. február 21-én taartottuk az óvoda farsangi mulatságát, ahol a szokásokhoz híven az idei telet is elbúcsúztattuk az óvodás gyermekek közreműködésével.

Az eseményre napokon keresztül készültünk, hiszen gyűjtöttük a használt, jó állapotban levő, valamint az új játékokat, eszközöket, amelyekből kincses zacskót, zsákbamacskát és tombolát válogattunk össze.

A szülők pénteken délután díszítették a sportcsarnokot az alkalomnak megfelelően, majd szombat reggel készültek a szendvicsek.

Délután 3 órakor kezdődött a mulatság a nagycsoportos gyermekek táncával, őket követték a vegyes csoportosok, végül a kiscsoportosok is bemutatkoztak. A hangulat a közös tánccal teljesedett ki.
Végül minden gyermek kapott egy fánk- és egy szörputalványt, valamint kettő darab tombolaszelvényt.

A tombolanyeremények között található volt: lovaglási lehetőség, mesekönyv, mese CD, és természetesen torta is.
Este a jótékonysági bálban a felnőttek mulattak.

Nagyon sok fiatal – egykori óvodás – érezhette jól magát, hiszen a Tibsa Band most is jó hangulatot szolgáltatott, vasárnap pedig szorgos kezű segítők dolgoztak azon, hogy minden rendben maradjon a sportcsarnokban hétfő reggelre.

A sok munkának meglett a gyümölcse, hiszen magas bevételt könyvelhettünk el, amiből máris részesültek a gyermekek. Valamennyi csoportba új szőnyeget tudtunk vásárolni.
A többi pénz elkötésére is vannak már ötletek: kirándulás, valamint az udvari közlekedési pálya és annak felszerelése a cél.

Gárdi Szilvia
intézményvezető