Éljünk 140/90 alatt!


Ez volt a mottója a hipertóniás programtájékoztatónak, amelyet a Term-Tech Egészségvédelem Kft. képviselője tartott 14 órakor a Művelődési Házban. Ha ezt sikerülne betartani, 50%-kal csökkenhetne a szív- és érrendszeri tragédiák száma. Évente hetvenezren halnak meg érrendszeri betegségben Magyarországon - ennyi Veszprém teljes lakossága.

Esemény időpontja: 2007.04.16
2007-04-16

Ez volt a mottója a hipertóniás programtájékoztatónak, amelyet a Term-Tech Egészségvédelem Kft. képviselője tartott 14 órakor a Művelődési Házban.

Ha ezt sikerülne betartani, 50%-kal csökkenhetne a szív- és érrendszeri tragédiák száma. Évente hetvenezren halnak meg érrendszeri betegségben Magyarországon - ennyi Veszprém teljes lakossága.

A legnagyobb sikert a masszírozóbemutató arattaAz előadásnak 28 résztvevője volt. A sikerre való tekintettel a Kft. ingyen kihelyezett egy karra szerelhető vérnyomásmérőt az Őszi Fény klub használatára.

Az előadó részletekbe menően tájékoztatta a közönséget a vérnyomásmérés helyes módjáról. Reggel, kávé és gyógyszer nélkül kell mérni a bal felkaron, mert ez a rész van legközelebb a szívhez.

Többféle vérnyomásmérőt, vércukormérőt, gázriasztót (szénmonoxid-mérőt), mágneses mezőterápiás derékaljat kínált. Masszírozógépes bemutatót is tartott, ami különösen nagy sikert aratott, a közönség nagy része sorban állt egy kis masszírozásért.

A cég által forgalmazott kb. 600 féle termék állami támogatással vásárolható meg.