Közeli programok


A következő néhány hét kölesdi érdekeltségű programjai.

2007-03-27

A következő néhány hét kölesdi érdekeltségű programjai:

Az általános iskola 43 diákkal képviselteti magát a 28-án, azaz holnap reggel 9-kor kezdődő őcsényi mezei futóversenyen. A résztvevők 3/4 8-kor indulnak Kölesdről busszal.

Szintén holnap lesz a Hegyközség borversenye a Borok Házában. A vacsorával egybekötött ünnepélyes eredményhirdetésre 30-án, pénteken kerül sor.

30-án délután 14:30-tól kézműves foglalkozás várja a gyerekeket a Művelődési Házban. A téma a húsvét, a rendezők mindenkit szeretettel várnak.

Az Őszi Fény nyugdíjasklub 33 tagja április 1-jén délután 3 órakor a Luxemburg grófja című előadást tekinti meg a Pécsi Nemzeti Színházban.

Április 2-án 14 órakor a Holló együttes adja elő a Bolond kalapja című zenés mesejátékot a Művelődési Házban. A belépőjegy ára 400 Ft.

Április 7-én, szombaton 20 órakor kezdődik az iskolai Szülői Munkaközösség által szervezett locsolóbál, amit szintén a Művelődési Házban tartanak. Az eseményen büfé és tombola is lesz, fellép a moderntánc-csoport. A talpalávalót a Varga-Váradi duó szolgáltatja. Belépő: 400 Ft.

Az Őszi Fény rendezésében április 16-án 14 órakor előadás lesz az egészséges életmódról, vérnyomásról. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Művelődési Ház földszinti nagytermében.

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban