Ballagás az óvodában


2015. június 5-én, pénteken délután került megrendezésre az óvoda egyik legszebb rendezvénye a ballagás. Az idei évben 17 gyermek kapott tarisznyát, és készülhet a szeptemberi iskolakezdésre.

Esemény időpontja: 2015.06.04
2015-06-05

2015. június 5-én, pénteken délután került megrendezésre az óvoda egyik legszebb rendezvénye a ballagás.
Az idei évben 17 gyermek kapott tarisznyát és készülhet a szeptemberi iskolakezdésre.

Nagy változás ez a gyermek, és a felnőtt életében is.
A gondtalan gyermeki játék helyett a komoly tanulás veszi kezdetét: megtanulnak írni, olvasni, számolni.
A későbbiek folyamán az alapképességek után jöhet a tudományok, művészetek megismerése.

Ballagáskor nem csak a gyermekek, de a szülők is búcsút vettek az óvodától, akik közül néhányan annyit tettek a gyermekekért, hogy emléklapot kaptak: Tojzán Andrea, Tóthné Kellner Mónika, Régi Mónika, Hujbertné Benedek Zsuzsanna, Schwarczné Balaskó Erika, Pató Jánosné, Rácz Zoltán, Schüszler József, Hujbert Péter.

Köszönetet mondott a nevelőtestület Rettigné Arankának, aki a nevelési év folyamán nagymértékben támogatta az óvodai rendezvények, programok megvalósulását.

Ezen az ünnepségen búcsúztattuk Réginé Gizi óvó nénit, aki már szeptembertől nem kezd új nevelési évet, hiszen nyugdíjba vonul.
Ebből az alkalomból egykori óvodásai, akik később a kollégái lettek, és egy testvérpár búcsúzott verssel Gizi óvó nénitől.
Ő a munkája során csoportok sorát nevelte, óvta.
Szinte nincs olyan család Kölesden, amelyikkel ne került volna kapcsolatba. Kívánunk Neki még erőt, egészséget az unokái körében!

Gárdi Szilvia
intézményvezető