Iskolai ballagás


2015. június 20-án ballagó diákokat búcsúztatott a hetedik osztály. A feldíszített osztályteremből a virágdíszbe öltöztetett folyosón, a felső tagozatosok sorfala között, az iskola igazgatója és az osztályfőnök vezetésével érkeztek az ünnepelt búcsúzók a Béri Balogh Ádám Általános Iskola udvarára.

Esemény időpontja: 2015.06.18
2015-06-19

2015. június 20-án ballagó diákokat búcsúztatott a hetedik osztály.
A feldíszített osztályteremből a virágdíszbe öltöztetett folyosón, a felső tagozatosok sorfala között, az iskola igazgatója és az osztályfőnök vezetésével érkeztek az ünnepelt búcsúzók a Béri Balogh Ádám Általános Iskola udvarára.
A himnuszt közösen hallgata a nyolc osztály, a megjelent szülők, rokonok, ismerősők.

17 ballagó diáktól köszönt el János Zoltán igazgató, aki búcsúztatójában kiemelte azokat, akik tanulmányi- és közösségi munkájukkal, versenyeredményeikkel kitűntek társaik közül, s egyben öregbítették is iskola hírnevét.

Kovács Alexander, aki jeles tanulmányi munkája mellett tanulmányi és sport versenyeken ért el kiváló eredményeket.
Németh Gréta kitűnő tanulmányi eredménye, közösségi munkája alapján kiérdemelte az iskolai díszkönyvbe történő bekerülést.
Dundics Dominika kiváló sporteredményeiért, közösségért végzett munkájáért érdemel elismerést.
Kövecses Márk közösségi munkájáért, Bari Csilla segítőkészségéért dicsérhető, Borza Attila, Bíró Máté jó tanulmányi eredményt nyújtott az általános iskolás évek alatt.
Potyondi Csenge, Vámosi Vivien, Melykó Tamás a sportversenyeken szerepelt sikeresen, de jutalmat kaptak azok a szülők is, akik nyolc éven keresztűl segítették a Szülői Munkaközösség munkáját.
Ők Balassa Éva és Borza Györgyné.

A hetedik osztály búcsúszavai után a nyolcadikosok hetedikes társaiknak átadták az iskola zászlóját, ez után a szalagkötés következett, majd minden búcsúzó egy-egy versidézetet mondott.
Végül a színes lufik vitték a kölesdi ballagók üzenetét a magasba.