A Közéleti Egyesület közgyűlése


A Kölesdi Közéleti Egyesület 2015. október 7-én tartotta soron következő közgyűlését. Az ülés helye az IKSzT galériás terme volt.

Esemény időpontja: 2015.10.09
2015-10-10

A Kölesdi Közéleti Egyesület 2015. október 7-én tartotta soron következő közgyűlését.
Az ülés helye az IKSzT galériás terme volt.

A napirendi pontok és jegyzőkönyvvezető elfogadása után a tagság Varga Sándorné felügyelő bizottsági tag helyett Kalmár Zsuzsannát választotta meg.

Az elmúlt időszak eseményei közül szó esett a nyári alkotótáborokról, melyekhez Dr. Baranyai Eszter segítségét köszönte meg az elnök, majd a padlásmúzeum állagmegőrzési munkálatairól beszélt.

Dr. Kiszler Gyuláné honismereti szakkörvezető felolvasta a képviselő testületnek küldött levelét, majd szakkörének további vezetéséről lemondott.

Berényi István beszélt az elmúlt év lezárult pályázatairól, az önkormányzat és közéleti egyesület ilyen jellegű sikeres együttműködéséről, majd az elmaradó kölesdi szüreti mulatságról fejtették ki többen is véleményüket és javaslataikat.

Ezt követően Gárdi Csaba egyesületi elnök felolvasta Zentai Béláné levelét, melyben lemond vezetőségi tisztségéről, majd Kocsmár Erzsébet vezetőségi tag is lemondott, végül Gárdi Csaba is visszaadta vezetőségi tagságát.

Az így megszűnt vezetőség miatt az elnök a felügyelő bizottságot felkérte a jelölőbizottság szerepére, (mivel ők nem jelölhetők).
Az új vezetőségnek 2 hónap alatt kell felállnia, addig Gárdi Csaba ügyvezetőként látja el a feladatokat.