A Művelődési Ház felújításának átadó ünnepsége


2021. október 27-én a „Kismegyeháza belső felújítása” című pályázat átadó ünnepségére gyülekeztek az érdeklődő kölesdiek.


Esemény időpontja: 2021.10.28
2021-10-28

Kölesd Községi Önkormányzat 2021. október 27-én a „Kismegyeháza belső felújítása” című pályázat keretében megvalósult beruházás átadó ünnepségére és az azt követő állófogadásra hívta az érdeklődőket.

A vendégek között tisztelhettük Potápi Árpád Jánost, Nemzetpolitikáért felelős államtitkárt, Országgyűlési képviselőnket, Orbán Attilát, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnökét, Greifenstein Józsefet, Kölesd község polgármesterét, a kölesdi képviselő testület tagjait, valamint a környező települések polgármestereit.

Az ünnepséget a Béri Balogh Ádám Általános Iskola tanulói: Pató Bálint verssel, Bán Dzsenifer esszével és Koller Dominik verssel, majd Szabó Dávid és tanítványai gitárjátéka nyitotta meg.

Az iskolások felkészítője Nagyné Kincses Katalin volt.

Greifenstein József polgármester a projekt megvalósításáról osztotta meg gondolatait.

Potápi Árpád János köszöntőjében a hazáról, a szülőföldről és a „Magyar falu” programról beszélt, melynek keretében utak, járdák, iskolai épületek, közintézmények újultak meg, többek között a kölesdi „Kismegyeháza” külső és belső felújítása is.

Ezek után következett a szalag átvágása, majd a földszinti nagyteremben állófogadás keretében beszélgettek a résztvevők.



Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban