A Közéleti Egyesület közgyűlése


A Kölesdi Közéleti Egyesület 2022. június 28-kán közgyűlést tartott az IKSzT galériás termében.


Esemény időpontja: 2022.06.28
2022-07-01

A Kölesdi Közéleti Egyesület 2022. június 28-kán közgyűlést tartott az IKSzT galériás termében.

Horváth János egyesületi elnök köszöntője után a tagság elfogadta a napirendi pontokat, és jegyzőkönyv vezetőnek Benke Noémit, hitelesítőknek, Kovács Bélánét és Greifenstein Józsefet.

A tagfelvétel során egyhangúan fogadtuk el Szabó Péter és Baráth Hajnal felvételi kérelmét.

Az elnökségi beszámolóban hallottunk az egész délutános májusfa állításról, ahol sokan működtek közre az esemény sikerének érdekében a vendéglátásban.

A júniusi falunap az egyesület és önkormányzat közös rendezvénye volt, ugyancsak közös volt június 16-án a Váralján való részvétel, ahol a résztvevő csapat sikeresen mutatta be Kölesd értékeit.

A felügyelő bizottság nevében Gurmainé Szalai Zsuzsanna elemezte az elmúlt év pénzügyi helyzetét, a beszámoló alapos, részletes és érthető volt.

Az egyesület kiscsoportjainak beszámolóját (Honismereti szakkör, Dr. Kiszler Gyuláné, Zönge Népdalkör, Falkai Gyuláné, Reform életmód, Kovács Béláné, Díszítőművész szakkör és a (www.kozeleti.hu) honlap Kisfalvi Erzsébet ismertette.

Az elnökségi tag választásakor a lemondott Szabó Éva helyett Nagyné Schell Ilona személyét a tagság elfogadta.
A felügyelő bizottság tagjai: Gurmainé Szalai Zsuzsanna. Greifenstein József, (a lemondott Berényi István helyett) és Hőger Jánosné.

Az egyebeknél szóba került egy "családi nap" szervezése, a siménfalvi testvéri kapcsolat nyári tábora, amihez a tagság 200 ezer forint támogatást szavazott meg.
Határozat született arról is, hogy az éves tagdíjat átutalással is lehet teljesíteni.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban