Jutalomtábor Fonyódon


2008. július 3-án este érkezett meg kísérőjével a tíz siménfalvi diák a Művelődési Ház udvarára, ahol az őket fogadó családok már várták őket. Csak egy éjszakát töltöttek Kölesden, mert 4-én reggel már indultak is a fonyódi táborba a sulibusszal. A siménfalvi és kölesdi gyerekek is jó tanulmányi eredményükkel érdemelték ki a kölesdi önkormányzat jutalomtábor-ajándékát.

Esemény időpontja: 2008.07.04
2008-07-04

2008. július 3-án este érkezett meg kísérőjével a tíz siménfalvi diák a Művelődési Ház udvarára, ahol az őket fogadó családok már várták őket (Berényi István, Gárdi Szilvia, Görcs Jenőné, Schüszler Gyuláné, Vargáné Kisfalvi Erzsébet, Vaskó János). Csak egy éjszakát töltöttek Kölesden, mert 4-én reggel már indultak is a fonyódi táborba a sulibusszal.
A siménfalvi és kölesdi gyerekek is jó tanulmányi eredményükkel érdemelték ki a kölesdi önkormányzat jutalomtábor-ajándékát.

Siménfalváról Nagy Csenge, Pap István, Molnos Noémi, Joó Beáta, Joó Réka, Ilonka Andrea, Stefán Lóránd, Fenyédi Emőd, Jakab Ferenc, Pap Ferenc, Kölesdről pedig Dávid Ádám, Greifenstein Bence, Schmidt Péter, Szabó Vera, Szabó Nóra, Pálfi Niki, Csík Eszter, Schmidt Balázs, Gergely Tamás és Dávid Zsóka utazott nyaralni.
A gyerekeket Nemes Ildikó siménfalvi magyar-román szakos, Szűcs István magyar-történelem szakos és Marosi Tibor történelem szakos tanárok kísérték el.Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban