Karácsonyi koncert


Advent harmadik vasárnapján második alkalommal hallgattunk karácsonyi koncertet, melynek szervezője Dr. Kiszler Gyula alpolgármester volt. „Erős vár a mi Istenünk” – köszöntötte Szabó Pál lelkész a helyi evangélikus gyülekezet nevében a vendégeket. A Mennyből az angyal közös éneklése után kezdődött a műsor.

Esemény időpontja: 2008.12.14
2008-12-14

Advent harmadik vasárnapján második alkalommal hallgattunk karácsonyi koncertet, melynek szervezője Dr. Kiszler Gyula alpolgármester volt.

„Erős vár a mi Istenünk” – köszöntötte Szabó Pál lelkész a helyi evangélikus gyülekezet nevében a vendégeket. A Mennyből az angyal közös éneklése után kezdődött a műsor.


A Dombóvári Rézfúvós Kvintett műsora

Először a Dombóvári Rézfúvós Kvintett zenélt, majd Kálmán Dezső karácsonyi versét mondta el Greifensteinné Zsebe Anita.
A kölesdi Zönge népdalkör (művészeti vezetője: Falkai Gyuláné) népi énekei után a kajdacsi Sarlósboldogasszony Kórus (műv. vez. Horváth Tibor), a Bonyhádi Székely Kórus (műv. vez. Falkai Gyuláné), a Bonyhádi Német Nemzetiségi Kórus (műv. vez. Rónai Józsefné), majd a Cikói Székely Kórus (műv. vez. Szabóné Gáncs Tünde) előadását hallhatták az érdeklődők.
Közös imával és énekkel ért véget ez a szép ünnep.


A Zönge népdalkör műsora

A templom hűvöséből érkezőket a Művelődési Ház emeletén karácsonyi édes sütemény, forralt bor és Berényi István polgármester köszöntő szavai várták.