A Gyermekfilharmónia koncertje Kölesden


Dr. Tóth Csaba Attila, a Kölesdi Közéleti Egyesület és Kölesd Községi Önkormányzat szervezésében a 140 tagú Gyermekfilharmónia látogatott Kölesdre. A Magyar Örökség-díjas, kiváló együttes felejthetetlen, valóban léleképítő koncertet adott a szép számban összegyűlt közönségnek.

Esemény időpontja: 2012.07.17
2012-07-17

Dr. Tóth Csaba Attila, a Kölesdi Közéleti Egyesület és Kölesd Községi Önkormányzat szervezésében a 140 tagú Gyermekfilharmónia látogatott Kölesdre 2012. július 17-én. A gyermekek és kísérőik 3 busszal érkeztek 14 órára az iskolához, ahol a Kölesdi Önkormányzati Kft. látta őket vendégül finom ebéddel. Az ebédet követően a hivatal munkatársainak szervezésében és lebonyolításában másfél órás vetélkedőn vehettek részt a gyermekek, amin rendkívül jól érezték magukat.

A Magyar Örökség-díjas, kiváló együttes 17 órakor a Művelődési Ház udvarán felejthetetlen, valóban léleképítő koncertet adott a szép számban összegyűlt közönségnek. A műsor során a magyar és székely hagyományok mellett más kultúrák dalaiból is hallhattunk ízelítőt.

A közönség meghatódottsága és elégedettsége egyöntetű volt, míg vendégeink a kölesdi fogadtatást és vendéglátást nevezték példaértékűnek.

Támogatóinknak, valamint a nap megszervezésében és lebonyolításában közreműködnek ezúton is köszönetet mondunk!