Kapcsolódó hírek, események

Honismereti est

A Művelődési ház földszinti termében 2006. október 5-én, csütörtökön 18 órai kezdettel tartja az aradi vértanúkról szóló megemlékezését a felnőtt honismereti szakkör, ahová szeretettel várnak mindenkit.

A honismereti szakkör következő foglalkozása

A Művelődési Ház földszinti termében 2006. november 7-én (kedden) 14 órai kezdettel tartja következő foglalkozását a felnőtt honismereti szakkör, ahol a boszorkány hitről és ennek Tolna megyei vonatkozásáról lesz szó.

A honismereti szakkör foglalkozása

A honismereti szakkör december 18-án, hétfőn 14 órakor tartja következő, zártkörű foglalkozását a Művelődési Ház földszintjén.

Jubileumi ünnepség

A Kölesdi Közéleti Egyesület és Kölesd község önkormányzata szeretettel hívja és várja a honismereti szakkör 30 éves jubileumi ünnepségére 2007. április 21-én 10 órára a Művelődési Ház emeleti nagytermébe.

„Korona, kenyér és rózsák”

Az Árpád-házi Szent Erzsébet életét és európai tiszteletét bemutató vándorkiállítás Pápa után Kölesden, a Művelődési Házban tekinthető meg július 17-től a hónap végéig.

Köszönet

A Közéleti Egyesület köszönetet mond a 163 adakozónak, valamint a Paksi Atomerőmű Zrt.-nek, akik hozzájárultak egy új kamera vásárlásához.

Köszönet az 1%-ért!

A Kölesdi Közéleti Egyesület köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik 2007. évi adójuk egy százalékát az egyesület javára ajánlották fel.

Kedves Gyerekek!

Szeretettel várunk Benneteket a Nefelejcs Bábszínház Kippkopp és Tipptopp című bábelőadására 2009. november 16-án, hétfőn délután 14 órára a kölesdi művelődési házba.

Meghívó könyvbemutatóra

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt 2010. március 16-án 15 órakor Szabadi Mihály (Miska bácsi) Az én jussom című könyvének bemutatójára. A rendezvényt a Művelődési Ház földszinti nagytermében tartjuk.

Meghívó Diána-napra

A Kölesd Községi Önkormányzat és a Kölesdi Közéleti Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a 2010. szeptember 18-án tartandó VIII. Diána-napi Vadászvigalom és Szüreti Fesztivál rendezvényére.

<< első1234következő >

Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban