Ballagás a Béri Balogh Ádám Általános Iskolában


A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskolában a ballagási ünnepséget az utolsó tanítási napon, 2019. június 14-én tartották.


Esemény időpontja: 2019.06.14
2019-06-14

A Kölesdi Béri Balogh Ádám Általános Iskolában a ballagási ünnepséget az utolsó tanítási napon, 2019. június 14-én tartották.

Virágerdő várta az ünnepelteket a kapuban, folyosón, a tornacsarnok felé vezető úton, de a tornacsarnok kapuja, a bordásfalak, oldalfalak is az ünnepet idézték.

Az osztályok bevonulása után a nyolcadikosok az iskola zászlaja után érkeztek, elfoglalták helyüket a székeken, és a Himnusz meghallgatása után János Zoltán igazgató méltatta a nyolc év munkáját, további sikereket kívánva a végzősöknek.

A hetedik osztály búcsúztatóját a nyolcadikosok versidézetei követték.
Az iskola zászlóját a nyolcadikos Berta Szabolcs, Baksai Bíborka és Dundics Daniella átadta a hetedikes Horváth Jánosnak, Mendi Alexandrának és Schüszler Mercédesznek, majd a zászlóra a nyolcadik osztály szalagját Baksai Bíborka kötötte fel.

Szép hagyomány, hogy évente az iskola évkönyvébe kerül a nyolc év munkájáért dicséretben részesült tanuló neve.
2019-ben ezt Baksai Bíborka és Dundics Daniella érdemelte ki.

Az iskola nevelőinek segítő munkáját rózsával köszönték meg, majd a szülők, rokonok, ismerősök kedveskedő csokrokkal ajándékozták meg az ünnepelteket.

A Szózat hangjai után János Zoltán igazgató és Nagy László osztályfőnök az iskola kapujában minden végzős diáktól elbúcsúzott.


Eseménynaptár

eseménynaptár nagyban